Fanshop
Fanshop

NIEUWE FEYENOORD MAGAZINE VERSCHENEN

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal een dezer dagen op de mat vallen bij de supporters die zich hebben aangesloten bij Het Legioen. In het derde nummer van het jaar staat onder meer een groot interview met verzorger Gerard Meijer, die aan het eind van het seizoen na vijftig dienstjaren een stapje terug doet. Verder een bijzonder kijkje in de keuken bij de talenten Kelvin Leerdam en Norichio Nieveld, die dit seizoen beiden hun debuut maakten.
Verder in het maart-nummer: een exclusief interview met de nieuwe commercieel directeur Mark Koevermans, een bezoek aan oud-speler Kees van Wonderen, een gesprek met voormalig doelman Ton van Engelen, die tegenwoordig in dienst is bij de Rabobank wielerploeg, een top tien van meest opmerkelijke eendagsvliegen en een interview met balkunstenaar en oud-Feyenoorder Soufiane Touzani. Natuurlijk ontbreken vaste rubrieken als Varia, Foto en zijn verhaal, Robs Reconstructie en de columns van Jan Boskamp en Vincent Bijlo niet.

Feyenoord Magazine maakt onderdeel uit van de campagne ‘Het Legioen’, die supporters de mogelijkheid geeft om zich officieel aan de club te verbinden. Elke supporter die zich aanmeldt krijgt niet alleen elf keer per jaar Feyenoord Magazine thuis gestuurd, maar ook diverse voordelen en stemrecht.

Klik hier voor een preview van het magazine.