Fanshop
Fanshop

FEYENOORD BINDT TALENTEN AAN ZICH

Feyenoord bindt een aantal talentvolle jeugdspelers langer aan zich. Zo ondertekenen B-junioren Moreno Rutten (15) en Mats van Huijgevoort (16) beiden een contract voor drie seizoenen, terwijl Feyenoord de optie uit het contract van de A-junioren Nayib Lagouireh (17) en Miquel Nelom (18) tot een verlenging met 2 jaar heeft gelicht. ‘Feyenoord zal in de toekomst nog nadrukkelijker de kaart van de jeugd spelen en we zijn in de gelukkige omstandigheid dat er weer een aantal grote talenten aankomt’, zo licht Eric Gudde toe.
Verdedigers Moreno Rutten en Mats van Huijgevoort (beiden 15) maakten afgelopen seizoen de overstap van Willem II naar Feyenoord. In Rotterdam ontwikkelen beide jeugdinternationals zich tot volle tevredenheid. Ook met verdediger Miquel Nelom, die een deel van de voorbereiding van het eerste meemaakte, en de Belgische aanvaller en jeugdinternational Nayib Lagouireh wil Feyenoorder vérder.

‘Dat we deze vier jongens een contract aanbieden of hun overeenkomst verlengen, past in onze strategie om nog nadrukkelijker in de eigen jeugd te investeren’, aldus Gudde. ‘In datzelfde kader hebben we eerder ook al contracten afgesloten met Luc Castaignos, Osama Rashid, Tim Eekman en Jordy Clasie. Volgens onze technische mensen zijn dit stuk voor stuk grote talenten, met weliswaar nog een lange weg te gaan maar wat ons betreft véél toekomst bij Feyenoord.’