Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

OPROEP: KOM ZATERDAG VROEG NAAR HET STADION

Alle seizoenkaarthouders van Feyenoord en supporters die in de losse verkoop een kaart voor de wedstrijd Feyenoord – FC Twente hebben gekocht, ontvangen woensdag een speciale infomail van de club waarin hen verzocht wordt op zaterdag vroeg naar het stadion te komen. Bij vorige wedstrijden op zaterdagavond ontstonden met name in het laatste half uur voor de aftrap lange rijen voor de toegangspoorten, omdat veel supporters pas laat bij het stadion aankwamen. Belangrijke oorzaak is de verkeersdrukte, die op zaterdag vele malen groter is dan op een zondag.
Omdat de wedstrijd tegen FC Twente een zogenoemde B-wedstrijd is, zullen als gevolg van afspraken in het lokale convenant weer extra veiligheidsmaatregelen van kracht zijn. Dit houdt onder andere in dat op het bezit van identiteitsbewijzen gecontroleerd zal worden.

Tot slot wijst Feyenoord haar supporters nog op een speciale APV Alcohol die rond alle thuiswedstrijden van toepassing is. Dit houdt in dat het niet is toegestaan om binnen de ‘stadiondriehoek’ in het bezit te zijn van alcoholhoudende dranken. De politie treedt hier streng tegen op. Behoudens een boete heeft een overtreding van deze APV een stadionverbod van de KNVB voor de duur van negen maanden tot gevolg. Elke thuiswedstrijd blijkt weer dat veel supporters hier nog altijd niet van op de hoogte zijn.

Kijk hier voor een overzicht van de ‘stadiondriehoek’.