B2 MET STAGESPELERS RUIM VOORBIJ PEURSUM

Feyenoord B2 heeft dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen Peursum B1 ruim gewonnen. De ploeg uit Giessenburg werd met 0-8 verslagen. Trainer Jan Gösgens gebruikte de wedstrijd vooral om enkele stagespelers aan het werk te zien.
B2 had geen enkele moeite met de amateurs van Peursum. In de eerste helft liepen de Rotterdammers, met een groot aantal stagespelers in de gelederen, al snel uit naar een 4-0 voorsprong. Na de rust ging de kampioen van de 2e divisie B op zoek naar meer doelpunten en met succes: de voorsprong werd verdubbeld. Meest opvallende man was Daniel Alund, die met drie treffers een groot aandeel had in de zege van zijn ploeg.

Gösgens was te spreken over wat de stagespelers hem hebben laten zien. ‘Ik heb een paar hele leuke jongens zien spelen die een kans maken om bij Feyenoord te komen spelen’, blikte de trainer terug. Desley van Oosten, die zaterdag al zijn rentree maakte, speelde dinsdag een uur mee. Komende zaterdag wacht de laatste competitiewedstrijd voor B2. AFC B2 is dan de tegenstander.

Opstelling Feyenoord B2: Spanjaard; J. Steenvoorden (40’ Blokland), Van Oosten (60’ Y. van Deelen), Scholman, Zwaan; Ruperti, Schefferlie, Angel; Da Silva, Velder (60’ J. van Deelen) en Alund.