Fanshop
Fanshop

HOFLAND EN SLORY TERUG BIJ GROEPSTRAINING

Kevin Hofland en Andwelé Slory hebben woensdagochtend op het bijveld van De Kuip volledig met de groep meegetraind. Beide spelers lieten na afloop weten de oefensessie goed te hebben doorstaan, maar eerst de reactie op de geleverde inspanning af te moeten wachten. Het is nog te vroeg om te beoordelen of het tweetal komende zondag inzetbaar is als Feyenoord het in De Kuip opneemt tegen Roda JC.
Hofland is inmiddels volledig hersteld van de nekblessure die hij op 8 maart opliep in de uitwedstrijd tegen NAC Breda, maar moest vanwege een voetblessure afgelopen zondag de uitwedstrijd tegen FC Utrecht aan zich voorbij laten gaan.

Slory raakte in de aanloop naar het duel met de Utrechters geblesseerd aan zijn knie, maar is inmiddels weer op de weg terug. ‘Ik heb vandaag redelijk vrij kunnen trainen’, zei de aanvaller. ‘Ik zal even de reactie af moeten wachten, maar ik ga wat de wedstrijd tegen Roda JC betreft van het positieve uit.’

Leon Vlemmings startte de voorbereiding op het duel met de Limburgers naast De Kuip met zeventien spelers. Na diverse oefeningen sloot de trainer af met een partijvorm. In de aanloop naar de wedstrijd tegen Roda JC traint Feyenoord nog op donderdag-, vrijdag- en zaterdagochtend. Alle drie de trainingen beginnen om 10:30 uur op het trainingsveld naast De Kuip.