Fanshop
Fanshop

FEYENOORD NEEMT ZONDAG AFSCHEID VAN GERARD MEIJER

Feyenoord neemt zondag na afloop van de wedstrijd tegen Roda JC officieel afscheid van verzorger Gerard Meijer. De verzorger is bezig aan zijn vijftigste dienstjaar bij de club en doet na dit seizoen een stapje terug. Meijer draagt de waterzak over aan Fred Zwang.
Hoewel Feyenoord natuurlijk hoopt dat het seizoen na de wedstrijd tegen Roda JC nog een paar wedstrijden voort duurt, is er bewust voor gekozen om het officiƫle afscheid aanstaande zondag te laten plaats vinden. Gerard Meijer wordt op een Feyenoord-waardige manier uitgezwaaid en dat vergt de nodige planning. Om die reden is het niet mogelijk te wachten op het moment dat Feyenoord daadwerkelijk de laatste wedstrijd van dit seizoen speelt.

Daarnaast zal De Kuip voor het treffen met Roda JC tot en met de laatste stoel bezet zijn, waarmee de entourage die bij dit afscheid hoort gegarandeerd is. Het resultaat van de wedstrijd zal daarop ook niet van invloed mogen zijn en Feyenoord gaat ervan uit dat iedere supporter die zondag in het stadion aanwezig is Gerard Meijer het afscheid geeft en gunt dat hij verdient.