Fanshop
Fanshop

KAARTVERKOOP PLAY-OFF DUELS START DINSDAG

De kaartverkoop voor zowel de uit- als de thuiswedstrijd tegen NAC in de eerste ronde van de play-offs start dinsdag (morgen) om 09:00 uur. Voor de uitwedstrijd van komende zaterdag zijn duizend kaarten beschikbaar voor Feyenoord-supporters. Er is sprake van een verplichte buscombi waarbij gebruik wordt gemaakt van de opstapplaatsen Rotterdam en Lage Zwaluwe. Kaarten via internet kosten € 22,50 en kaarten via TicketBox zijn € 24,50.
Vanwege het strakke tijdsschema start de verkoop voor Diamond en Goldcard-houders gelijktijdig. Vanaf dinsdag 12 mei 2009 kan deze groep kaarten kopen. Silvercard-houders kunnen vanaf donderdag 14 mei een kaart kopen. Kaarten die vóór donderdag via internet gekocht worden, zullen nog per post worden verstuurd. Vanaf donderdag is er geen kaartverkoop via internet meer mogelijk. Kaarten zijn dan alleen nog via de TicketBox-verkooppunten verkrijgbaar.

De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd op donderdag 21 mei start voor zowel seizoen- als clubkaarthouders dinsdag (morgen) om 09:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 20,- (vakken W en Z), waarop seizoenkaarthouders 50 procent korting krijgen. Voor deze wedstrijd geldt een clubkaartverplichting: iedere seizoen- of clubkaarthouder kan maximaal twee kaarten kopen (regime onder voorbehoud van wijzigingen).