Fanshop
Fanshop

OFFICIËLE SEIZOENSOPENING TEGEN SAMPDORIA

Feyenoord speelt de traditionele openingswedstrijd voorafgaand aan het seizoen 2009/2010 tegen Sampdoria. Op zondag 26 juli om 14:30 uur nemen de Rotterdammers het in De Kuip op tegen de club uit de Italiaanse havenstad Genua. Informatie over kaartverkoop voor deze wedstrijd zal zo spoedig mogelijk op deze site worden gemeld.
Sampdoria eindigde het afgelopen seizoen als 13e in de Serie A, misschien wel de zwaarste competitie ter wereld, en versloeg kampioen Internazionale in de halve finale van de Coppa Italia. De 'blucerchiati' hebben dan ook heel wat attractieve spelers op de loonlijst staan zoals bijvoorbeeld Antonio Cassano, Angelo Palombo, Mirko Pieri en Angelo Pazzini.

In het verleden stonden spelers als oud-Feyenoorder Ruud Gullit, Gianluca Vialli, Roberto Mancini, Atillio Lombardo, Juan Sebastián Veron en Clarence Seedorf onder contract bij 'Samp'. De club kende zijn hoogtijdagen begin jaren '90: in 1990 werd de Europa Cup II veroverd, in 1991 het landskampioenschap en een jaar later strandde Samp pas in de finale van de Champions League.

Informatie over kaartverkoop voor deze wedstrijd zal zo spoedig mogelijk op www.feyenoord.nl worden gemeld.