Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming

NIEUWE FEYENOORD MAGAZINE VERSCHENEN

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal een dezer dagen op de mat vallen bij de supporters die zich hebben aangesloten bij Het Legioen en is bovendien voor het eerst ook de winkel verkrijgbaar. In het zesde nummer van het jaar wordt vooruit gekeken naar het nieuwe seizoen, maar is tevens plek voor een uitgebreid seizoensoverzicht van het afgelopen voetbaljaar.
In het nieuwe nummer staat onder meer een groot interview met de nieuwe trainer, Mario Been. Hij kijkt vol vertrouwen uit naar het nieuwe seizoen, aan de hand van zijn drie pijlers als trainer: plezier, instelling en team.

In het seizoensoverzicht, dat binnenin het magazine is terug te vinden, komt algemeen directeur Eric Gudde uitgebreid aan het woord over het afgelopen voetbaljaar. Hij staat stil bij de sportieve en financiële malaise, maar is tegelijk optimistisch over de toekomst. Verder zijn in het seizoensoverzicht onder meer de statistieken van alle gespeelde wedstrijden en de spelers individueel te bekijken.

Verder in het juni-nummer van Feyenoord Magazine onder meer de prognoses van twintig prominente Feyenoord-volgers voor het nieuwe seizoen en een blik op Varkenoord, de levensader van de club.

Feyenoord Magazine maakt onderdeel uit van de campagne ‘Het Legioen’, die supporters de mogelijkheid geeft om zich officieel aan de club te verbinden. Elke supporter die zich aanmeldt krijgt niet alleen elf keer per jaar Feyenoord Magazine thuis gestuurd, maar ook diverse voordelen en stemrecht. Tevens is het juninummer te koop in de winkel voor € 6,95.

Klik hier voor een preview van het juni-nummer.