Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

BN’ERS SCOREN VOOR HET GOEDE DOEL

Een elftal van bekende Nederlanders heeft het zaterdag voorafgaand aan de wedstrijd tussen BVV Barendrecht en Feyenoord met 2-1 gewonnen van een elftal van Trust. De voorwedstrijd stond geheel in het teken van de Sunday Foundation, een stichting die is opgericht door Sander de Kramer en Hugo Borst, die hulp biedt aan ‘vergeten plekken’ op aarde. Bij een veilig ten bate van deze stichting bood het bedrijf Trust het hoogste bedrag om tegenstander te zijn van een elftal van BN’ers.
In het elftal van BN’ers maakten de oud-Feyenoorders Peter Houtman en André Stafleu hun opwachting. Voor Houtman bleef zijn optreden beperkt tot een paar minuten, in verband met een blessure. ‘Dat was jammer, maar het ging natuurlijk om het goede doel vandaag’, zei de voormalig spits achteraf.



In het team van BN’ers waren verder onder meer de Feyenoord-supporters Arjan Erkel, Don Diego Poeder, Ronald Molendijk en straatvoetballer Soufiane Touzani te bewonderen. Hugo Borst was geblesseerd en was zodoende de coach van het elftal.