Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

FEYENOORD MET 26 SPELERS NAAR TEGELEN

In totaal 26 spelers zijn maandagochtend in de spelersbus gestapt op weg naar het trainingskamp in het Limburgse Tegelen. Onder hen Sekou Cissé, de Ivoriaanse aanvaller die zondag werd verwelkomd in Rotterdam. Ook de Slowaakse doelman Kamil Contofalsky, die deze week op proef is bij Feyenoord, maakte voor het eerst kennis met de selectie. Erwin Mulder gaat niet mee op trainingskamp. ‘Hij traint deze week met Excelsior mee’, zei trainer Mario Been kort voor vertrek. ‘We hopen dat hij verhuurd kan worden aan een eredivisieclub, anders keept hij dit seizoen voor Excelsior.’


Feyenoord verblijft deze week in Tegelen, een plaatsje onder de rook van Venlo. In totaal staan er acht trainingen op het programma, die worden afgewerkt op de velden van SC Irene. Maandag om 14:00 betreedt de selectie voor de eerste maal het veld bij de derdeklasser. Cissé zal dan waarschijnlijk nog niet met de groep in actie komen. Been verwacht dat de aanvaller later deze week zal instromen.



Woensdag staat de eerste oefenwedstrijd op het programma. Feyenoord gaat dan op bezoek bij SV Limburgia in Brunssum. Het trainingskamp wordt zaterdag afgesloten met een oefenwedstrijd tegen VVV Venlo, in het kader van de Herman Teeuwen Memorial.