Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

DRUKTE OP TRAININGSVELD BIJ DONDERDAGTRAINING

Mario Been kon donderdagochtend een vrijwel fitte selectie verwelkomen op het trainingsveld. Tijdens de enige training van de dag kwamen 22 van de 24 selectiespelers in actie. Alleen Jon Dahl Tomasson en Erwin Mulder bleven wegens blessures achter in het spelershotel. Vanwege het ontbreken van Mulder trok Patrick Lodewijks andermaal de keepershandschoenen aan.


Door het grote aantal fitte spelers kon voor het eerst tijdens het trainingskamp een partij elf tegen elf op een volledig veld gespeeld worden. Hierbij werden de contouren duidelijk van het elftal dat zaterdag aan de aftrap zal verschijnen tegen Sporting Portugal, al stelde Been dat alle spelers juist de partij konden aangrijpen om zich in de kijker te spelen.



Het werd een felle strijd op de perfecte grasmat behorend bij het spelershotel, die uiteindelijk werd beslist door een fraaie treffer van Diego Biseswar. Er was een klein schrikmoment bij Ron Vlaar, die hard maar correct getackeld werd door Leroy Fer. Vlaar greep even naar zijn knie, maar kon vervolgens de training zonder problemen hervatten.



Tim de Cler speelde het volledige partijspel mee. De verdediger kwam tot dusver nog niet met de groep in actie wegens hamstringklachten, maar kon donderdag het grootste deel van de training meemaken.