VOORSPEL DE UITSLAG VAN VITESSE - FEYENOORD

Feyenoord gaat komende zondag op bezoek bij een Vitesse dat tijdens de eerste speelronde twee gezichten liet zien. Been zag de eerste helft tegen Willem II een laks Vitesse, terwijl het na de rust wel tot de nodige mogelijkheden kwam. ‘Het is een goede ploeg met heel veel voetbal erin’, zei Been. ‘Ze hebben een uitstekend middenveld en met Lasse Nilsson en Santi Kolk ook nog twee goede aanvallers. De vraag is of de balans juist is, maar dat is iets waar ik me gelukkig niet druk over hoef te maken.'
Vorig seizoen eindigde het treffen in het Gelredome in 1-1. Roy Makaay schoot de Rotterdammers al na drie minuten op voorsprong tegen zijn oude ploeg, maar Paul Verhaegh bracht de thuisclub een kwartier voor tijd op gelijke hoogte. Wat wordt het deze keer? Toto daagt je uit. Voorspel nu de uitslag van Vitesse - Feyenoord. Heb je de uitslag juist voorspeld? Dan win je geld met jouw voetbalkennis van Feyenoord!