Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

CISSÉ EN WIJNALDUM ZONDER PROBLEMEN TERUG OP GROEPSTRAINING

Georginio Wijnaldum en Sekou Cissé hebben donderdagochtend zonder problemen de groepstraining hervat. De twee zijn volledig hersteld van hun blessures en zijn zondag inzetbaar als Feyenoord het tegen Roda JC opneemt. Mede dankzij de terugkeer van de twee kwam er donderdag een zeer grote groep van liefst 23 spelers in actie op het trainingsveld van Varkenoord.


Onder hen Luc Castaignos. De spits van Feyenoord Onder 19 trainde vorige week voor het eerst mee met de selectie en sloot donderdag andermaal aan bij de groep van Mario Been. De aanvaller maakte een prima indruk en was zelfs eenmaal beslissend tijdens de afsluitende partijspelen.



De enige speler die nu nog in de ziekenboeg verblijft, is doelman Darley. De Braziliaan is herstellende van een knieblessure. Hij zal vermoedelijk niet op tijd fit zijn voor de wedstrijd van zondag tegen Roda JC.



Het grootste deel van de training van donderdag stond in het teken van verschillende kleine partijvormen. Bij de afsluitende partij namen drie ploegen van zeven het om en om tegen elkaar op, waarbij de twee teams met de minste punten tot besluit nog een aantal keer de lengte van het veld op en neer moesten rennen.