Fanshop
Fanshop

NIEUWE FEYENOORD MAGAZINE VERSCHENEN

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal een dezer dagen op de mat vallen bij de supporters die zich hebben aangesloten bij Het Legioen. In het zevende nummer van het jaar staat onder meer een groot interview met Sekou Cissé. De aanvaller uit Ivoorkust vertelt zijn bijzondere levensverhaal, waarin voetbal centraal staat. Verder in het nieuwe Feyenoord Magazine een exclusief interview met Ulrich van Gobbel. De voormalige verdediger vertelt openhartig over de zwarte jaren na zijn actieve voetbalcarrière en de daaropvolgende doorstart van zijn leven.
Verder in het augustus-nummer: Giovanni van Bronckhorst over de aanvoerdersband, Jozsef Kiprich blikt terug op zijn jaren bij Feyenoord, het interview van de maand met Jong Feyenoord/Excelsior-trainer André Hoekstra en een reconstructie van drie jaar ontwikkeling op Varkenoord. Verder is er plaats voor vaste rubrieken als Uitgelicht, Mijn Feyenoord en Foto en zijn verhaal, naast columns van Jan Boskamp, Alex Pastoor en Vincent Bijlo.

Feyenoord Magazine maakt onderdeel uit van de campagne ‘Het Legioen’, die supporters de mogelijkheid geeft om zich officieel aan de club te verbinden. Elke supporter die zich aanmeldt krijgt niet alleen elf keer per jaar Feyenoord Magazine thuis gestuurd, maar ook diverse voordelen en stemrecht.

Klik hier voor een preview van het magazine.