Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

SELECTIE WERKT ZICH IN HET ZWEET

Feyenoord heeft dinsdagochtend op een zonovergoten Varkenoord een pittige groepstraining afgewerkt. De selectie startte de oefensessie onder leiding van conditietrainer Toine van de Goolberg met enkele stevige conditionele oefeningen, waarna Mario Been zijn spelers onder meer een tactische partijvorm af liet werken. Andwélé Slory onderscheidde zich hierin met enkele fraaie doelpunten, waarvan een stiftje over de uitkomende doelman Erwin Mulder het meest tot de verbeelding sprak.
Nadat het partijspel er op zat, dirigeerde Been zijn spelers naar de achterlijn, waar hij ze zich over de volle breedte van het veld op liet stellen. De oefenmeester liet de voetballers nog enkele keren heen en weer rennen, waarna de oefensessie er definitief op zat. Jerson Anes Ribeiro was een van de zestien spelers die bezweet van het veld stapte. De middenvelder van Jong Feyenoord/Excelsior had maandagavond nog twee keer voor het beloftenelftal gescoord, om een dag later met de selectie van Been mee te trainen.



Karim El Ahmadi liet zich ook weer zien op het trainingsveld. De middenvelder trainde voor het eerst weer buiten, samen met hersteltrainer Marcel Cas. De middenvelder moest vorige week een interland met Marokko laten schieten vanwege heupklachten, maar zei dinsdagochtend te verwachten dat hij later deze week de groepstraining zal hervatten.



Giovanni van Bronckhorst, Jon Dahl Tomasson en Sekou Cissé waren dinsdag nog afwezig wegens interlandverplichtingen. Het drietal zal in het vervolg van de week terugkeren in Rotterdam.