Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

EL AHMADI HERVAT GROEPSTRAINING

Karim El Ahmadi heeft donderdagochtend de groepstraining hervat. De middenvelder trainde op Varkenoord volledig mee met de selectie van trainer Mario Been. El Ahmadi moest vorige week vanwege heupklachten nog afzeggen voor een interland met Marokko. Afgelopen dinsdag keerde hij terug op het trainingsveld, om met hersteltrainer Marcel Cas een individuele training af te werken.


El Ahmadi was donderdagochtend niet de enige die zich na enige tijd van afwezigheid weer aansloot bij de selectie. Ook Sekou Cissé pakte de draad weer op, nadat hij ruim een week niet mee had getraind bij Feyenoord in verband met interlandverplichtingen met Ivoorkust. De aanvaller kan met het Afrikaanse land plaatsing voor het Wereldkampioenschap in Zuid-Afrika haast niet meer ontgaan.



Net als afgelopen dinsdag trainde ook Jerson Anes Ribeiro weer mee met de eerste selectie. De vorig seizoen nog aan FC Dordrecht verhuurde middenvelder komt dit seizoen uit voor Jong Feyenoord/Excelsior, waar hij zich de voorbije weken onderscheidde met zijn spel en enkele doelpunten. ‘Jerson is een speler met mogelijkheden’, zei Been na afloop van de groepstraining. ‘Dat hij af en toe meetraint, heeft hij zelf verdiend met zijn inzet en prestaties bij het beloftenelftal.’



Naast Ribeiro trainde ook Luc Castaignos mee. De aanvaller speelt dit seizoen in Feyenoord O/19 en zal in oktober met het Nederlands elftal voor spelers onder de zeventien jaar deelnemen aan het WK O/17 in Nigeria.