Fanshop
Fanshop

FEYENOORD SOCCERCAMP IN HERFSTVAKANTIE

Feyenoord On Tour organiseert in de komende herfstvakantie weer een gezellig SoccerCamp voor Feyenoord-fans van 6 tot 14 jaar op 19 en 20 oktober in Honselersdijk en op 22 en 23 oktober op Varkenoord Rotterdam. Het Feyenoord SoccerCamp is een speciaal voetbalkamp waar je twee keer per dag gaat trainen. Het leuke is dat er wordt getraind op de echte ‘Feyenoord manier’, net zoals het eerste elftal traint. Of je goed kunt voetballen is niet van belang. Iedereen wordt getraind op zijn of haar niveau.
De echte voetbaltechniek leer je natuurlijk alleen van trainers die zelf bij Feyenoord gevoetbald hebben. Daarom word je tijdens deze week getraind door Ben Wijnstekers: oud-speler van Feyenoord en het Nederlands Elftal.Het Feyenoord SoccerCamp heeft een dagvullend programma. Dat houdt in dat je om 9:30 uur begint en om 16:30 uur weer naar huis gaat. Na een vermoeiende dag slaap je thuis. Je ouders brengen en halen je en zijn natuurlijk welkom om te komen kijken.

In de herfstvakantie wordt er twee dagen serieus getraind. Kameraadjes kunnen meetrainen voor maar € 89 (normaal € 99). Voor dit bedrag krijg je twee dagen training van 9:30 tot 16:30 uur, een gouden Feyenoord on Tour-bal, een deelnamecertificaat na afloop met de handtekeningen van de trainers en een Gatorade sportdrank.Aanmelden kan snel en makkelijk via www.feyenoordontour.nl.
Hier kan je ook meer informatie vinden over het programma.