Fanshop
Fanshop

BABOVIC, DE VRIJ EN CASTAIGNOS MEE NAAR HARKEMASE BOYS

Stefan Babovic, Stefan de Vrij en Luc Castaignos zijn door trainer Mario Been opgenomen in de wedstrijdselectie voor de bekerwedstrijd van aanstaande donderdag tegen Harkemase Boys. De Serviër en de jeugdinternationals zitten voor het eerst bij de groep en zullen in Friesland op de bank starten. ‘De kans bestaat dat ze debuteren, maar dat is afhankelijk van het wedstrijdverloop en eventuele blessures’, zei Been woensdag na afloop van de afsluitende training. ‘Ik ga niet experimenteren.’ Aleksandar Ignjatovic neemt ook voor het eerst plaats op de bank tijdens een officiële wedstrijd van de Rotterdammers.
De oefenmeester laat Jon Dahl Tomasson, Karim El Ahmadi, Jonathan De Guzman en Sekou Cissé achter in Rotterdam. André Bahia zal ook niet in actie komen. De Braziliaanse verdediger is geschorst. Zijn plaats in het hart van de defensie zal overgenomen worden door Kevin Hofland.

Been kiest ervoor om verschillende spelers die dit seizoen nog niet veel aan bod zijn gekomen de kans te geven zich te laten zien tegen Harkemase Boys. Van de spelers die afgelopen zondag aantraden tegen PSV, zullen voor het bekerduel alleen Rob van Dijk, Ron Vlaar, Kelvin Leerdam en Leroy Fer aan de aftrap verschijnen.