Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

MAKAAY NEEMT DARLEY ONDER VUUR OP VARKENOORD

Roy Makaay heeft zich maandagochtend naar hartelust uit kunnen leven op het trainingsveld. Nadat de aanvaller op Varkenoord een programma met conditietrainer Toine van de Goolberg had afgewerkt, voegde hij zich bij assistent-trainers Leon Vlemmings en Patrick Lodewijks en Darley. De Braziliaanse doelman werd vervolgens tijdens verschillende afwerkvormen voortdurend onder vuur genomen door Makaay.
Darley is inmiddels volledig hersteld van de knieblessure die hem meerdere weken aan de kant hield en trainde zonder belemmeringen. Tijdens het afsluitende spel, waarbij Makaay vanaf de rand van het strafschopgebied aan mocht leggen, kwam de doelman als winnaar uit de strijd, onder meer doordat Makaay tot drie keer toe de paal raakte.



Een deel van de selectie meldde zich ook in De Kuip en liet zich in het stadion verzorgen na de wedstrijd van zondag van NAC Breda. Een aantal spelers uit de selectie van trainer Mario Been dat zondag niet in actie kwam in Brabant, zal maandagavond voor Jong Feyenoord/Excelsior uitkomen en was om die reden ’s ochtends niet in De Kuip te vinden.