Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Leerdam hervat groepstraining

Kelvin Leerdam heeft woensdagochtend de groepstraining hervat. Na een aangepaste warming-up sloot de verdediger zich aan bij de selectie van trainer Mario Been, om het vervolg van de training volledig mee te maken. Leerdam stond de voorbije weken aan de kant met liesklachten en moest om die reden ook verstek laten gaan toen Feyenoord het afgelopen zondag op Het Kasteel opnam tegen Sparta Rotterdam. Dat duel werd de positie van de rechtervleugelverdediger overgenomen door jeugdinternational Leroy Fer.


Nadat er woensdag op Varkenoord eerst een conditioneel onderdeel op het programma stond, vervolgde Been de groepstraining met een groot positiespel. De training werd afgesloten met een partijvorm, waaraan ook Leerdam deelnam. ‘Het ging op zich goed, maar ik heb nog wel wat last’, zei de verdediger na afloop. ‘Het is even afwachten of ik een reactie krijg, maar ik hoop er donderdag gewoon weer bij te zijn.’



Feyenoord traint in de aanloop naar het eredivisieduel van komende zaterdagavond met VVV-Venlo nog twee keer. Donderdag- en vrijdagochtend wordt er om 10.30 uur getraind op de velden van Varkenoord.