Fanshop
Fanshop

Kleine groep op Varkenoord

Feyenoord heeft woensdagochtend met een kleine groep een training afgewerkt. Door interlandverplichtingen ontbreekt deze week een groot deel van de selectie. Mario Been had derhalve op Varkenoord de beschikking over slechts dertien spelers, waarvan Kelvin Leerdam zich ook nog eens beperkte tot slechts enkele duurlopen.


Kevin Hofland trainde daarentegen wel volledig mee. De centrale verdediger liet vorige week nog enkele trainingen aan zich voorbij gaan wegens rugklachten. A-junioren Stefan de Vrij en Luc Castaignos stonden ook weer op het trainingsveld. De jeugdinternationals trainden dit seizoen al meerdere keren mee met de selectie van Been.

Na afloop van de training ging er voor een Feyenoord-supporter een grote wens in vervulling. De Feyenoorder ging op het trainingsveld op de foto met de selectie en trainersstaf, nadat hij voorafgaand aan de training ook al een kijkje in de kleedkamer had genomen. De unieke gebeurtenis werd door Feyenoord mogelijk gemaakt op verzoek van het SBS6-programma Hart in Aktie van presentatrice Natasja Froger.