Beloften verrassend onderuit tegen Vitesse Delft

Jong Feyenoord/Excelsior heeft dinsdagavond een verrassende oefennederlaag geleden tegen Vitesse Delft. De ploeg van André Hoekstra speelde een prima eerste helft, waarin het verzuimde om een voorsprong te nemen, maar de eersteklasser was na rust veel sterker en kon uitlopen naar een 5-2 overwinning.
‘Dramatisch’, noemde Hoekstra achteraf het optreden van zijn ploeg in de tweede helft. ‘We kregen in zeven minuten tijd vier doelpunten om onze oren. Daarna maakten we er zelf twee en gingen we nog wel op zoek naar een derde treffer, maar uiteindelijk kregen we nog een goal tegen. Dit zal ik niet makkelijk vergeten.’

De enige twee Rotterdamse treffers kwamen op naam van achtereenvolgens Marlon Oranje en Peter de Lange. De eerste kopte raak uit een hoekschop, waarna de tweede profiteerde van een mislukte buitenspelval.

Vitesse Delft – Jong Feyenoord/Excelsior 5-2

Opstelling Jong Feyenoord/Excelsior:
Eerste helft:
Janssen; Weber, Ramsteijn, Monteiro, Waisapij; Been, Risamasu, Ribeiro; Pattinama, Hagary en Van Guldener.
Tweede helft: Janssen; Weber, Ramsteijn, Nelom, Waisapij; Manteiga, De Vries, Oranje; Pattinama, De Lange en Van Duijn.