Fanshop
Fanshop

Nieuwe Feyenoord Magazine verschenen

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal een dezer dagen op de mat vallen bij de supporters die lid zijn van Het Legioen. Tevens is het nieuwe clubmagazine vanaf eind deze maand in de winkel verkrijgbaar. In het tiende nummer van het jaar staat onder meer een uitgebreid interview met Georginio Wijnaldum. De talentvolle aanvaller zit in een belangrijke fase in zijn carrière en vertelt over de moeilijke stap naar volwassenheid, zowel binnen als buiten het veld.
Verder in het november/december-nummer: een interview met verdediger Kelvin Leerdam, die wordt geportretteerd door zijn (oud-)trainers en zelf vertelt over zijn ontwikkeling, een bezoek aan Nuri Sahin in Dortmund, het interview van de maand met televisie- en radiomaker en Feyenoord-liefhebber Prem Radhakishun, een top tien van opvallende Feyenoord-fanartikelen, een verhaal over de veiligheidsmaatregelen bij thuiswedstrijden en een publicatie uit de officiële biografie van Coen Moulijn. Verder is er plaats voor vaste rubrieken als Varia en Mijn Feyenoord, naast de columns van Jan Boskamp, Alex Pastoor en Vincent Bijlo.

Feyenoord Magazine wordt elf keer per jaar verstuurd naar alle leden van Het Legioen en is in de winkel verkrijgbaar voor 3,95 euro.

Klik hier voor een preview van het magazine.