Fanshop
Fanshop

Feyenoord organiseert unieke supportersavond

Feyenoord organiseert op donderdag 25 februari 2010 een unieke supportersavond in De Kuip, waarbij onder meer de volledige selectie, technische staf en verschillende oud-spelers aanwezig zullen zijn. De voorverkoop voor deze familieavond start op maandag 4 januari aanstaande om 12.00 uur.
Tijdens de supportersavond kunnen bezoekers onder meer Studio Feyenoord bijwonen, een talkshow gepresenteerd door Jan Dirk Stouten (RTV Rijnmond) en met onder meer Mario Been in het panel. Daarnaast zijn er diverse optredens van verschillende Feyenoord-spelers, laat verzorger Fred Zwang zien hoe hij de spelers voorbereid op een wedstrijd en is kledingsponsor Puma is op een bijzondere manier aanwezig in een speciale ladies-lounge.

Tijdens deze bijzondere avond kunnen supporters op allerlei manieren een kijkje achter de Feyenoord-schermen nemen. Zo kunnen supporters in de huid van de spelers kruipen door zich te laten interviewen voor Feyenoord TV, of juist zelf de spelers voor de camera interviewen. Verder is het mogelijk om in het spelershome een potje te poolen of te darten met de selectieleden, of gezellig een drankje te drinken en verhalen op te halen met één van de oud-spelers. Het is slechts een greep uit het uitgebreide programma, dat uiteraard omlijst zal worden door optredens van artiesten en muziek.

De supportersavond is toegankelijk voor supporters vanaf 13 jaar. Leden van Het Legioen kunnen vanaf maandag 4 januari (12.00 uur) maximaal vier kaarten per persoon reserveren via Feyenoord Service & Tickets (0900-1908) of via www.feyenoord.nl. Kaarten kosten € 10,00 per stuk. Het aantal kaarten dat verkrijgbaar is met voorrang en korting is beperkt. Feyenoord adviseert supporters die deze avond willen bijwonen daarom snel te reserveren. Vanaf maandag 18 januari kunnen ook niet-Legioen leden kaarten reserveren. Vanaf die dag geldt een prijs van € 15,00 per kaart, ook voor leden van Het Legioen.

Voor Studio Feyenoord is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Er vinden twee sessies plaats: één om 20.00 uur en één om 21.30 uur. Wil je Studio Feyenoord bijwonen dan dien je dit bij de reservering van je kaarten aan te geven.