Fanshop
Fanshop

Nog een paar dagen korting op Supportersavond voor leden Het Legioen

Leden van Het Legioen hebben nog een paar dagen de tijd om met voorrang en korting kaarten te kopen voor de Supportersavond die Feyenoord organiseert op donderdag 25 februari 2010. Via dit formulier kunnen kaarten gereserveerd worden voor deze famillie-avond waar onder meer de volledige selectie, de technische staf en oud-spelers aanwezig zullen zijn. Vanaf maandag 18 januari gaan alle resterende kaarten voor € 15,00 de vrije verkoop in.
Bezoekers aan de Feyenoord Supportersavond kunnen onder meer Studio Feyenoord bijwonen, een talkshow gepresenteerd door Jan Dirk Stouten (RTV Rijnmond) met Mario Been in het panel. Daarnaast zijn er diverse optredens van verschillende Feyenoord-spelers, laat verzorger Fred Zwang zien hoe hij de spelers voorbereidt op een wedstrijd en is kledingsponsor Puma aanwezig in een speciale ladies-lounge.

Tijdens deze bijzondere avond kunnen supporters op allerlei manieren een kijkje achter de Feyenoord-schermen nemen. Zo kunnen supporters in de huid van de spelers kruipen door zich te laten interviewen door Feyenoord TV, of juist zelf de spelers voor de camera interviewen. Verder is het mogelijk om in het spelershome een potje te poolen of te darten met de selectieleden, of gezellig een drankje te drinken en verhalen op te halen met één van de oud-spelers. Het is slechts een greep uit het uitgebreide programma, dat uiteraard omlijst zal worden door optredens van artiesten en muziek.

De supportersavond, die begint om 19.30 uur en rond 23.30 uur afgelopen zal zijn, is toegankelijk voor supporters vanaf 13 jaar. Leden van Het Legioen kunnen tot 18 januari maximaal vier kaarten per persoon reserveren. Dat kan op één van de volgende manieren:
 
·      Via een speciaal formulier op www.feyenoord.nl   
·      Telefonisch via Feyenoord Service & Tickets (0900-1908)
·      Aan de loketten van Feyenoord Service & Tickets bij De Kuip
 
Leden van Het Legioen kunnen maximaal vier kaarten reserveren. De prijs is € 10,00 per kaart. Het aantal kaarten dat verkrijgbaar is met voorrang en korting is beperkt. Feyenoord adviseert supporters daarom snel te reserveren. Vanaf maandag 18 januari kunnen ook niet-Legioen leden kaarten reserveren. Vanaf die dag geldt een prijs van € 15,00 per kaart, ook voor leden van Het Legioen.

Voor Studio Feyenoord is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Er vinden twee sessies plaats. De eerste sessie is reeds vol en hiervoor kan niet meer gereserveerd worden. Supporters die Studio Feyenoord willen bijwonen kunnen alleen nog terecht om 21.30 uur. Wil je Studio Feyenoord bijwonen dan dien je dit bij de reservering van je kaarten aan te geven.