Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Exclusieve flash-interviews met Feyenoorders op Eredivisie Live

Feyenoord zal met ingang van de tweede seizoenshelft exclusief voor voetbalzender Eredivisie Live medewerking verlenen aan een ‘flashinterview’ met één van de spelers direct na afloop van de wedstrijd op het veld. Aanvoerder Giovanni van Bronckhorst heeft hier namens de spelersgroep woensdag mee ingestemd. Kijkers van Eredivisie Live krijgen op die manier vlak na het laatste fluitsignaal een eerste terugblik van een speler - meestal de aanvoerder - te horen.
Feyenoord heeft afgezien van medewerking aan het initiatief van Eredivisie Live om na afloop van de wedstrijd opnamen te maken in de kleedkamer. Directie en staf zijn van mening dat de kleedkamer het exclusieve domein dient te zijn van spelers en trainers, te meer daar trainer Mario Been kort na de wedstrijd een eerste nabespreking doet en hier om begrijpelijke redenen liever geen camera bij wil.

Feyenoord zal ook niet meewerken aan het initiatief om in de rust interviews te houden met de assistent-trainer. ‘Wij hebben als technische staf een hechte samenwerking, waarbij iedereen ook in de rust zijn eigen taak heeft en dus in de kleedkamer nodig is’, zegt Been.