Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Wijnaldum fit voor oefenduel met Kayserispor

Georginio Wijnaldum kan donderdagmiddag gewoon in actie komen in de oefenwedstrijd van Feyenoord tegen Kayserispor. De middenvelder, die woensdag de groepstraining voortijdig staakte wegens lichte hamstringklachten, heeft geen last meer van zijn kwetsuur. Donderdagochtend stond Wijnaldum alweer op het trainingsveld.


Daar werkte Feyenoord een korte en ontspannen training af, in voorbereiding op het oefenduel van donderdagmiddag met de huidige nummer vier van de hoogste Turkse divisie. De bal kwam er tijdens de oefensessie die plaats vond in hevige regen niet aan te pas. Fysieke trainer Toine van de Goolberg liet de groep enkel een korte loopoefening afwerken, waarna de training werd besloten met een potje tikkertje, dat de spelers uitgelaten ondergingen.



Feyenoord neemt het donderdagmiddag om 15.00 uur plaatselijke tijd op de velden van het spelershotel op tegen Kayserispor. Die ploeg heeft in Ariza Makukula de huidige topscorer van de Turkse Turkcell Süper Lig in de gelederen. De Portugese aanvaller maakte al dertien doelpunten in veertien wedstrijden.