Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Ruim zeventig kinderen op eerste Talent Training van 2010

Ruim zeventig kinderen hebben afgelopen zondag deelgenomen aan de eerste activiteit van Feyenoord on Tour in het nieuwe jaar. De velden van jeugdcomplex Varkenoord waren goed bespeelbaar, waardoor er onder leiding van Ben Wijnstekers een stevige training afgewerkt kon worden. Tot aan de zomer zal Wijnstekers nog vijf Talent Trainingen verzorgen voor ongeveer 180 kinderen in de leeftijd van 6 tot 14 jaar. De belangstelling voor deze trainingen is groot, maar Feyenoord verwacht na de zomer weer kinderen te kunnen inschrijven.
Tot die tijd zijn er nog genoeg activiteiten waar aan deelgenomen kan worden. Zo staan er in de Voorjaarsvakantie twee SoccerCamps gepland. Hierbij wordt getraind op dezelfde manier zoals het eerste elftal van Feyenoord traint.



Het Feyenoord SoccerCamp heeft een dagvullend programma, dat begint om 9.30 uur en eindigt om 16.30 uur. Deelnemers slapen na een vermoeiende dag thuis. Ouders of verzorgers kunnen ze wegbrengen en ophalen en zijn natuurlijk welkom om te komen kijken.

Kijk op www.feyenoordontour.nl voor meer informatie.