Fanshop
Fanshop

Tomasson terug op groepstraining

Jon Dahl Tomasson heeft dinsdagochtend de groepstraining bij Feyenoord hervat. De aanvaller is hersteld van een lichte kneuzing aan zijn bilspier en maakte de volledige oefensessie op Varkenoord zonder problemen mee. ‘Natuurlijk moeten we de reactie afwachten, maar voor mijn gevoel ging het erg goed’, zei Tomasson na afloop. De Deen heeft goede hoop dat hij volledig fit is voor de wedstrijd van aanstaande zondag tegen VVV-Venlo.
Tomasson werkte maandag al individueel aan het herstel van zijn blessure, die hij vorige week zondag opliep tijdens een training op het trainingskamp in Turkije. De aanvaller miste hierdoor het afgelopen oefenduel met Kayserispor. ‘Gisteren had ik al lekker getraind, dus dat gaf me vertrouwen dat ik vandaag zonder problemen aan kon sluiten’, vertelde Tomasson.

Darley haakte dinsdagochtend tijdens de groepstraining voortijdig af. De doelman verliet het trainingsveld eerder dan de rest, omdat hij dinsdagavond in actie zal komen met Jong Feyenoord/Excelsior in de oefenwedstrijd tegen SC Feyenoord. Het wordt voor Darley de eerste wedstrijd sinds dat hij hersteld is van een voetblessure, die hij eind november vorig jaar opliep in de wedstrijd tegen ADO Den Haag.