Fanshop
Fanshop

Vervoersproblemen rond PSV-Feyenoord

Feyenoord is nog niet in staat om de voorverkoop voor de PSV-Feyenoord op te starten. Het duel in de kwartfinale van de KNVB beker wordt gespeeld op woensdag 27 januari aanstaande om 20.45 uur. De Gemeente Eindhoven heeft bepaald dat voor deze wedstrijd een verplichte (trein)combi geldt. De NS beschikt echter niet over voldoende materieel om de Feyenoord-supporters van Rotterdam naar Eindhoven te vervoeren. Onderhandelingen hierover zijn al enkele dagen gaande. Ook de burgemeesters van beide steden hebben zich inmiddels in die gesprekken gemengd.
Bij vervoer per trein kunnen 1.200 Feyenoord-supporters de wedstrijd bezoeken. Komen er geen treinen beschikbaar, dan geldt als alternatief een buscombi. Hieraan heeft de Gemeente Eindhoven echter de beperking verbonden dat er maximaal twaalf bussen ontvangen kunnen worden. Daardoor zal het aantal beschikbare kaarten voor Feyenoord-supporters sterk gereduceerd worden. Feyenoord is inmiddels samen met partner Kras druk op zoek naar vervoerders die beschikken over grote bussen. Dit om in het geval van busvervoer toch zoveel mogelijk Feyenoord-supporters in staat te stellen de wedstrijd bij te wonen.

Feyenoord hoopt in de loop van vandaag (woensdag) duidelijkheid te hebben, zodat de verkoop voor deze wedstrijd deze week alsnog kan worden opgestart.