Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Winnaars Opel-prijsvraag zien Klassieker als VIP

Voor tien Feyenoord-supporters heeft de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax een bijzonder tintje gekregen. De vijf winnaars van de Opel-prijsvraag en vijf van hun vrienden werden voorafgaand aan de kraker in De Kuip ontvangen door clubicoon Gerard Meijer. De vijf hadden het bij het juiste eind toen zij de vraag welk automerk sinds 1 januari 2010 de nieuwe autosponsor van Feyenoord is beantwoordden met Opel.
Nog voordat de spelers van beide clubs aan hun warming-up op het veld begonnen, stonden de prijswinnaars al op het gras van De Kuip. Na het maken van een groepsfoto’s leidde Meijer hen door de spelerstunnel naar de VIP-Lounge, waar de ambassadeur van Het Legioen vooruitblikte naar de Klassieker.



‘Dit maak ik nooit meer mee’, zei Henk Bijl uit Zeewolde. De Feyenoord-supporter had zijn vriend Jan Berkenbosch meegenomen naar Rotterdam. Beiden zagen de Klassieker met vertrouwen tegemoet. ‘Zeker sinds de wedstrijd tegen PSV zijn de verwachtingen hooggespannen’, zei Bijl. ‘Ik denk dat we een goed resultaat zullen boeken.’

Het is niet de eerste keer dat de twee vrienden samen De Kuip zitten. ‘We zijn kameraden sinds de kleuterschool en in de loop der jaren vaak naar Rotterdam-Zuid gekomen’, zei Bijl. ‘Feyenoord zit er bij ons sinds de lagere school in.’

De prijswinnaars bekijken de wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax vanaf de business-seats. Na afloop van de Klassieker keren zij terug naar de VIP-Lounge, waar onder meer nog een nabeschouwing met een van de spelers van Feyenoord op het programma staat.