Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord doet beroep op eensgezindheid onder supporters

Feyenoord hoopt dat het gezamenlijke standpunt, dat door club en supporters is ingenomen, om niet akkoord te gaan met een verplichte buscombi bij de wedstrijd RKC Waalwijk – Feyenoord, de supporters er ook echt van weerhoudt om donderdag af te reizen naar Waalwijk.
Door mede op voorspraak van de supporters geen kaarten voor deze wedstrijd in de verkoop te brengen heeft Feyenoord duidelijk laten blijken het niet met de opgelegde maatregelen eens te zijn. Waar mogelijk zal de club de problematiek ook elders onder de aandacht brengen om zo een krachtig signaal van onvrede af te geven over de behandeling van haar trouwe volgers.

Het helpt zeker niet wanneer er donderdag in Waalwijk grote groepen Feyenoord-supporters opduiken. Vandaar het verzoek aan de fans deze wedstrijd daadwerkelijk te laten voor wat deze is. Dit ondanks de buitengewoon vervelende wetenschap dat, zoals trainer Mario Been terecht al opmerkte, ‘de ploeg daardoor zijn belangrijke twaalfde man deze keer node zal moeten missen’.