Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Kom donderdag naar de SupportersAvond!

Supporters die aanstaande donderdag (25 februari) aanwezig zijn bij de Feyenoord SupportersAvond zullen exclusief en als het eerste het nieuwe tenue van Feyenoord te zien krijgen. Zowel het thuis- als uitshirt voor het seizoen 2010/2011 wordt tijdens deze avond gepresenteerd aan het publiek (geen verkoop).
Bezoekers van de SupportersAvond kunnen verder genieten van een uitgebreid programma, waarin een grote rol is weggelegd voor de selectie. Niet alleen kunnen supporters een drankje met de spelers drinken in het spelershome, maar hen ook interviewen door in de huid te kruipen van de verslaggever van Feyenoord TV.

Verschillende selectieleden zullen daarnaast hun medewerking verlenen aan de presentatie van de nieuwe tenues voor het volgende seizoen, terwijl verzorger Fred Zwang een aantal keer op de avond spelers onder handen zal nemen op de massagetafel.

Natuurlijk is er ook plaats voor muziek op de SupportersAvond. Zo kruipt voormalig Feyenoord-ambassadeur Dennis van der Geest achter de draaitafels en is er live-muziek van Band & Breakfast. Huis-DJ Bootsy Paul zorgt gedurende de avond voor de muzikale omlijsting van het programma.

In De Kuip Eten & Drinken zijn de hele avond verschillende oud-spelers aanwezig in het kader van Meet the Legends. Hier kunnen supporters een praatje maken met hun helden uit het verleden en met hen op de foto gaan.

De deuren van het Maasgebouw gaan aanstaande donderdag om 19.00 uur open. Rond 23.30 uur is de Supportersavond ten einde. Tussen 19.30 en 22.30 is het Feyenoord Museum open en vrij toegankelijk voor alle bezoekers.

Kaarten voor de SupportersAvond zijn voor 15 euro te koop via Feyenoord.nl of via Service & Tickets (aan de loketten of telefonisch: 0900-1908).