Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Sfeervolle Feyenoord SupportersAvond groot succes

De Feyenoord SupportersAvond in De Kuip is donderdag druk bezocht. Honderden supporters beleefden op de bovenste verdieping van het Maasgebouw een geslaagde avond, waar zij genoten van een uitgebreid programma. Naast de presentatie van de nieuwe shirts was er grote belangstelling voor de talkshow Studio Feyenoord, drukte bij verschillende demonstraties van fysiotherapeut René Dannenburg en verzorger Fred Zwang en keken mensen rijendik toe bij de interviewstand van Feyenoord TV.
De meeste enthousiaste reacties waren te horen bij de presentatie van de nieuwe shirts, waarbij met name het witte uitshirt in de smaak viel bij de aanwezige supporters. Ook de spelers die op de catwalk verschenen genoten zichtbaar.



‘Ik heb nog nooit aan modeshow zoals deze meegewerkt, maar ik vind het mooi om eens te doen’, zei Fer, die uitverkoren was om het uitshirt te dragen.



Terwijl Fer, Vlaar en Bahia op de catwalk liepen, vermaakten Jonathan De Guzman en Georginio Wijnaldum een stuk verderop de supporters op een hele andere manier. De Guzman was daar achter de draaitafels gekropen en kreeg hulp van Wijnaldum, die zijn ogen uitkeek.



De jonge middenvelder toonde zich een leergierige DJ en gaf te kennen snel ook zichzelf het mixen eigen te willen maken. Later op de avond stonden de spelers hun de plek achter de draaitafel af aan voormalig judoka en ex-Feyenoord ambassadeur Dennis van der Geest.



Bij de interviewopstelling van Feyenoord TV was het dringen geblazen voor de supporters om eens een Feyenoord-speler te interviewen voor de camera’s van het clubprogramma. Achtereenvolgens Stefan Babovic en Rob van Dijk gaven uitgebreid antwoord op de vragen van supporters. De eenmalige interviewers krijgen binnenkort allemaal een dvd opgestuurd met daarop de interviews die deze avond zijn opgenomen.



Tussen de verschillende programmaonderdelen door konden de bezoekers van de SupportersAvond even uitblazen in bijvoorbeeld het spelershome. Daar waren niet alleen de selectiespelers aanwezig, maar ook een groot aantal oud-Feyenoorders. Supporters konden een praatje maken en een drankje drinken met bijvoorbeeld Patrick Paauwe, Reinier Kreijermaat, Coen Moulijn, Peter Houtman, Guus Haak, Peter Brunings, Henk Fräser, Mike Obiku en Jean-Paul van Gastel.



In de verschillende zalen van het Maasgebouw was verder muziek te horen van onder meer Band & Breakfast en Feyenoords huis-DJ Bootsy Paul.