Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Van Bronckhorst bereidt gezond ontbijt voor jonge fans

Giovanni van Bronckhorst maakt vrijdagavond in Feyenoord TV samen met twee basisschoolkinderen in de keuken van De Kuip zijn favoriete ontbijt. Feyenoords aanvoerder doet dat in het kader van Scoren voor Gezondheid, waar Van Bronckhorst ambassadeur van is. ‘Kinderen hoeven zich niet gelijk als een topsporter te gedragen’, zei de verdediger. ‘Maar het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en een gezond ontbijt kan ook nog eens lekker zijn.’
De twee basisschoolkinderen waren de gelukkige winnaars van een prijsvraag op www.scorenvoorgezondheid.hyves.nl. Kinderen konden op die internetsite kiezen uit verschillende door Van Bronckhorst samengestelde ontbijten. Feyenoords aanvoerder bereidde in de keuken van De Kuip met hulp van de twee prijswinnaars uiteindelijk zijn favoriete ontbijt, bestaande uit een volkoren bagel met plakjes banaan en kaneel en een glas vers geperste jus d’orange.Naast de reportage met Van Bronckhorst is er vrijdagavond in Feyenoord TV ook een sfeerimpressie te zijn van de Feyenoord SupportersAvond. Donderdagavond togen honderden Feyenoord-supporters naar De Kuip, waar onder meer de tenues voor het komende seizoen werden gepresenteerd, Jonathan De Guzman de dj van de avond was en in Studio Feyenoord trainers en spelers van de Rotterdamse club antwoord gaven op vragen uit het publiek. Tot slot kiest Jan Marijnissen in ‘Tien jaar Feyenoord TV’ zijn kippenvelmoment. 

Deze uitzending van FEYENOORD | TV wordt vrijdagavond uitgezonden op Eredivisie Live en vanaf zaterdagavond herhaald op TV Rijnmond.