Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Cissé sluit weer aan bij groepstraining

Sekou Cissé is donderdag teruggekeerd op de groepstraining. De aanvaller zat afgelopen woensdag in Londen negentig minuten op de bank bij de interland tussen Ivoorkust en Zuid-Korea, die eindigde in een 0-2 overwinning voor de Koreanen. Ook Luc Castaignos, Ricky van Haaren en Bart Schenkeveld lieten zich weer op het trainingsveld zien. Zij kwamen dinsdag alle drie in actie met Oranje O/19 en lieten daarom donderdag op de training het afsluitende partijspel schieten. Stefan de Vrij, die niet in actie kwam met Nederland onder 19 in verband met liesklachten, kon donderdag weer meetrainen met Feyenoord. Hij is op tijd fit voor de uitwedstrijd van zondag tegen Roda JC. Jonathan De Guzman verliet donderdag de training uit voorzorg voortijdig.


Het afsluitende partijspel op de donderdagtraining ging tussen twee ploegen van zes op een klein veld en werd in een hoog tempo gespeeld. Het duel leverde vele spectaculaire acties en doelpunten op, waarbij Mitchell Schet zich onderscheidde met drie treffers in een minuut tijd. In een gelijk opgaande strijd maakte Luigi Bruins uiteindelijk het beslissende doelpunt, waarmee hij zijn ploeg de winst bracht.



De internationals die woensdag in actie kwamen met het Nederlands elftal lieten zich een dag later nog niet op het trainingsveld zien. Ron Vlaar heeft een lichte verrekking aan zijn lies overgehouden aan de wedstrijd tegen de Verenigde Staten. De verdediger zal waarschijnlijk op tijd hersteld zijn voor het duel van aanstaande zondag in Kerkrade.