Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Tegenslag voor De Guzman

MRI-onderzoek heeft maandagmiddag uitgewezen dat Jonathan De Guzman een scheurtje in de meniscus van zijn linkerknie heeft opgelopen. De middenvelder zal nog deze week geopereerd worden aan het gewricht om de blessure te verhelpen. Feyenoords medische staf liet weten te verwachten De Guzman zeker een maand kwijt te zijn en te hopen dat hij dit seizoen nog in actie kan komen voor de Rotterdammers.
De Guzman liep de blessure afgelopen donderdag op tijdens de groepstraining op Varkenoord. Hij moest door de kwetsuur aan zijn knie afgelopen zondag het uitduel met Roda JC al aan zich voorbij laten gaan.

De verwachting is dat Rob van Dijk aan het einde van de week weer aansluit bij de groepstraining. De doelman raakte afgelopen zaterdag tijdens de afsluitende training voorafgaand aan het duel met Roda JC geblesseerd aan zijn lies en moest daardoor verstek laten gaan in Kerkrade.

Jon Dahl Tomasson was er afgelopen zondag ook niet bij in het Parkstad Limburg Stadion. De Deense aanvaller kampt met een voetblessure. Feyenoords medische staf hoopt dat Tomasson aan het einde van de week de training weer kan hervatten.