Fanshop
Fanshop

Nieuwe Feyenoord Magazine verschenen

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal een dezer dagen op de mat vallen bij de supporters die lid zijn van Het Legioen. Tevens is het nieuwe clubmagazine vanaf komende week in de winkel verkrijgbaar. In het derde nummer van de derde jaargang komt Karim El Ahmadi uitgebreid aan het woord. De middenvelder werd gevolgd tijdens een bezoek aan Enschede, de plaats waar hij werd geboren, en vertelt daar over zijn aanpassing in Rotterdam en bij Feyenoord.
Verder in de maart/april-editie van Feyenoord Magazine: het Feyenoord WK-elftal, een gesprek met sportpsycholoog Paul van Zwam over psychologie op Varkenoord, het interview van de maand met Stanley Brard, een reportage over het verblijf van ‘papa’ Bahia in Nederland en een ongevraagd advies voor de Feyenoorders die twijfelen over stoppen of doorgaan. Verder is er plaats voor vaste rubrieken als Mijn Feyenoord en Foto en zijn verhaal, naast de columns van Jan Boskamp, Alex Pastoor en Vincent Bijlo.

Feyenoord Magazine wordt elf keer per jaar verstuurd naar alle leden van Het Legioen en is in de winkel verkrijgbaar voor 3,95 euro.

Klik hier voor een preview van het magazine.