Feyenoord O/14 op eigen veld onderuit tegen AZ C2

Feyenoord onder veertien heeft dinsdagavond tegen AZ C2 een 0-3 nederlaag geleden op Varkenoord. De ploeg van trainer Rob Kurvers speelde een moeizame wedstrijd en moest toezien hoe de Alkmaarders terecht met de zege aan de haal gingen. ‘We waren enigszins gehavend door blessures’, zei de oefenmeester na afloop. ‘Maar eenmaal op het veld ontbrak het ons ook aan organisatie en onderlinge communicatie.’
De Rotterdammers keken al na zes minuten tegen een achterstand aan, toen een AZ-er vrij in mocht koppen. Hoewel de Alkmaarders het betere van het spel hadden, verdubbelden ze pas na een klein uur de marge. Doordat de Rotterdamse defensie niet ingreep, lag na zeventig minuten ook het derde Alkmaarse doelpunt in het net.

‘Vooral het eerste deel liepen wij achter de feiten aan’, zei Kurvers. ‘Na verloop van tijd kregen wij ook enkele kleine kansen, maar dichterbij dan een bal op de lat zijn we niet gekomen. We hebben helaas niet laten zien waartoe we normaal gesproken wel in staat zijn.’

Feyenoord O/14 – AZ C2 0-3