Fanshop
Fanshop

Flinke kortingen rondom avondduel met Vitesse

Supporters die woensdag naar De Kuip komen om Feyenoord tijdens de tweede helft van het duel met Vitesse te steunen, kunnen rekenen op flinke kortingen in de Feyenoord Fanshop Stadion en bij de drankverkooppunten in en rond het Stadion. Rondom de halve wedstrijd in de eredivisie hanteert zowel de Fanshop als Stadion Feijenoord bij de drankverkooppunten halve prijzen.
De vijftig procent korting op de drank en het snoep in het stadion wordt de supporters aangeboden door Feyenoord en Stadion Feijenoord. De korting geldt bij de diverse drankcounters in en om het Stadion. De foodcounters en de hospitality ruimtes in het Maasgebouw en aan de Olympiazijde zijn uitgesloten van deze actie.

Het gereduceerde tarief op de gehele collectie in de Feyenoord Fanshop Stadion is woensdag heel de dag actief. Ook in de tijdelijke Outlet Store in het pand van de oude fanshop worden alle artikelen tegen de helft van de prijs aangeboden. Deze korting komt bovenop de al sterk gereduceerde prijzen die in de Feyenoord Outlet Store worden gehanteerd.

Het restant van het eredivisieduel tussen Feyenoord en Vitesse wordt woensdag vanaf 20.00 uur gespeeld in De Kuip. De wedstrijd staat onder leiding van de Belgische scheidsrechter Gumienny.