Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord start voorbereiding op duel met PSV

De selectie van Feyenoord heeft donderdagochtend de eerste groepstraining in de aanloop naar het topduel van aanstaande zondag met PSV afgewerkt. Trainer Mario Been stond op Varkenoord met een grote groep spelers op het trainingsveld en liet zijn selectie onder meer een positiespel en diverse partijvormen afwerken.


De oefenmeester deelde zijn spelersgroep op in drie partijen welke onderlinge wedstrijden speelden. Hierbij ging het er onder toeziend oog van enkele tientallen supporters fel aan toe. Jonathan De Guzman liet de afsluitende partijvormen aan zich voorbij gaan, maar deed wel mee aan de eerdere positiespelen. De aanvallende middenvelder is op de weg terug van een knieblessure.



Na afloop van de reguliere training ging assistent-trainer Leon Vlemmings met een flinke groep spelers langer door. De Feyenoorders werkten langdurig af met hun linkerbeen op het doel dat beurtelings werd verdedigd door Darley en Rob van Dijk.



Feyenoord traint in de aanloop naar de wedstrijd tegen PSV nog twee keer. Vrijdagochtend om 10.30 uur en zaterdagmiddag om 14.00 uur wordt er door de Rotterdammers een groepstraining afgewerkt op Varkenoord. PSV tegen Feyenoord begint aanstaande zondag om 12.30 uur in het Philips Stadion te Eindhoven en staat onder leiding van arbiter Kevin Blom.