Fanshop
Fanshop

Feyenoord O/14 ruim langs ADO C2

Feyenoord onder veertien heeft zondagmiddag een ruime overwinning geboekt op ADO Den Haag C2. De ploeg van trainer Rob Kurvers speelde in Den Haag een uitstekende wedstrijd en won uiteindelijk met 0-4. Djazz Manusama (2), D-pupil El Harkouri en Robbert de Vos tekenden voor de doelpunten.
‘We hadden al snel het initiatief en hebben dat eigenlijk heel de wedstrijd niet meer uit handen gegeven’, zei Kurvers na afloop. ‘We hebben zelf een groot aantal kansen gecreëerd en aan de andere kant geen mogelijkheid weggegeven. Een prima wedstrijd dus van ons.’

Op aangeven van Gilberto Da Silva zette Manusama de Rotterdammers na ruim een kwartier op voorsprong. El Harkouri zorgde binnen het half uur voor de 0-2, door in het strafschopgebied van de Hagenaars attent te reageren en de bal binnen te schieten.

Vijf minuten later was de wedstrijd definitief beslist, toen De Vos de Haagse defensie onder druk zette, de bal onderschepte en de zichzelf geschonken kans vervolgens verzilverde. Manusama zorgde in de slotfase op aangeven van Robbie Lenzini voor zijn tweede en Feyenoords vierde en laatste doelpunt van de middag.

ADO Den Haag C2 – Feyenoord O/14 0-4

Scoreverloop:
18’ 0-1 Manusama
27’ 0-2 El Harkouri
32’ 0-3 De Vos
70’ 0-4 Manusama

Opstelling Feyenoord O/14: Van der Hoek; Lenzini, Yalamoglu, Ulusoy (50’ James), Gronsveld; De Vos, Da Silva, El Baad (40’ Absalem); El Harkouri (56’ Van der Pijl), Manusama en Liefden (56’ Conraad).