Fanshop
Fanshop

Prijswinnaars Feyenoord Voetbalpark bekend

Alle deelnemers aan het Feyenoord Voetbalpark van vorige week woensdag konden via verschillende prijsvragen en acties kans maken op mooie prijzen. Inmiddels zijn alle prijswinnaars bekend. Een overzicht.
Nikita van der Willik (9 jaar) en Levy Geurts (9 jaar) zijn de winnaars geworden van de ASR-actie. Zij leverden hun Voetbalpark stempelboekje in en werden als winnaars geloot. De twee worden volgend seizoen uitgenodigd om referee escorte te zijn bij een thuiswedstrijd van Feyenoord.

Wim Diesveld (9 jaar) is de winnaar geworden van de Vero Sweet Presents-prijsvraag. Hij wist als enige het juiste antwoord te geven op de vraag hoeveel kilo drop er in de Vero Bakfiets zat. Dit moest zijn 153 kilo. De winnaar krijgt het Feyenoord-thuisshirt 2009/2010 plus twee kaarten voor de wedstrijd van aanstaande zondag tegen sc Heerenveen.

De Feyenoord-quiz tijdens het Voetbalpark is gewonnen door Pascal de Bruin (6 jaar). Hij wint een fraai pakket met verschillende Feyenoord-artikelen. Meerdere Kameraadjes hadden alle vragen van de quiz goed, waarna de winnaar geloot werd.

Winnaar van de Opel-prijsvraag, waarvan de hoofdprijs een weekend Opel Insignia rijden is plus vier kaarten voor de wedstrijd Feyenoord tegen Heerenveen op 4 mei, werd de familie J. Varlack uit Rotterdam. Zij kwamen het dichtst in de buurt van het juiste antwoord op de vraag hoeveel Europese Awards de Opel Insignia en de nieuwe Opel Astra tot nu toe hebben gewonnen. Het juiste antwoord was 38 (Insignia) en 19 (Astra).

Nog eens twaalf deelnemers aan de Opel-prijsvraag ontvingen twee wedstrijdkaarten voor het duel van aanstaande zondag. Zij zijn allen telefonisch op de hoogte gebracht. Deze winnaars zijn: Max van Alphen uit Zoetermeer, Fam G. Bomhof uit Nijbroek, Liam Born uit Rotterdam, Fam. M. Bosman uit Apeldoorn, Dave de Bruijn uit Hoofddorp, Fam. V. Cabenda uit Zwijndrecht, Fam E. Deckers uit Zwijndrecht, Denise van Seters uit Stellendam, Sergej van Veen uit Den Haag, Thomas van Veen uit Rotterdam, Fam. P. van Velden uit ’s-Gravenzande en Fam. P. Versteeg uit Dordrecht.

Jordi Verschoor (12 jaar),Qintino Albertus (9 jaar) en Roy de Jong (11 jaar) kwamen als winnaars uit de bus bij het spel Puma Power Tower. De winnaars ontvangen allen een paar Puma voetbalschoenen van hun nieuwe lijn de PWR cat.