Fanshop
Fanshop

Kaartverkoop en programma Alblasserdam – Feyenoord

Voor het oefenduel tussen vv Alblasserdam en Feyenoord van aanstaande donderdag zijn nog voldoende toegangskaarten beschikbaar. Kaarten voor de wedstrijd tegen Feyenoords amateurpartner kosten € 10,00 en zijn op diverse punten in en om de gemeente Alblasserdam en aan de loketten van Feyenoord Service & Tickets verkrijgbaar. Op de wedstrijddag is er vanaf 14.30 uur kaartverkoop aan de poorten van het sportcomplex van Alblasserdam.
Alblasserdam, de eerste club van oud-Feyenoorder Danny Buijs, pakt op Hemelvaartsdag groot uit. Vanaf 15.00 uur strijkt Feyenoord on Tour neer op de velden van de amateurvereniging, waar onder leiding van voormalig aanvoerder van Feyenoord en het Nederlands elftal Ben Wijnstekers een voetbalclinic wordt gegeven. Daarnaast is er een grote loterij, met onder meer gesigneerde voetbalshirts als prijzen.
 
Na afloop van de wedstrijd tussen Alblasserdam en Feyenoord, die om 19.00 uur begint, vindt er op het complex van de amateurvereniging een feestavond plaats met livemuziek. Alblasserdam raadt bezoekers aan die in de buurt wonen zoveel mogelijk per fiets of te voet te komen. Dit in verband met de beperkte parkeergelegenheid.