Fanshop
Fanshop

Programma eerste training bekend

De eerste training van seizoen 2010-2011 is vastgesteld op zondag 27 juni 2010 op het hoofdveld van Varkenoord. Traditiegetrouw staat zowel een ochtend- als een middagtraining op het programma. De ochtendtraining vangt aan om 10.30 uur en wordt door de selectie afgewerkt in het nieuwe thuistenue. De middagsessie begint om 14:00 uur. De selectie zal dan voor de eerste maal het nieuwe uittenue dragen. Uiteraard is het bezoek aan de eerste training gratis.
Supporters die de eerste training willen bezoeken dienen hiervoor voor het eerst gratis toegangskaarten aan te vragen. Sportcomplex Varkenoord is een evenemententerrein met een capaciteit van 5.000 bezoekers, waar de evenementenregelgeving van toepassing is. Feyenoord dient de bezoekersstroom daarom op last van de gemeente en de politie strikt in de hand te houden. Dat heeft tot gevolg dat supporters die de eerste training willen bezoeken dit alleen kunnen doen op vertoon van toegangskaarten die zij gratis via deze website kunnen aanvragen (maximaal vier per persoon).

Rond het trainingsveld zullen verschillende stands te vinden en activiteiten te doen zijn. Zo kunnen supporters onder meer terecht voor (informatie over) seizoenkaarten en zijn er springkussens voor de allerkleinste supporters.

Feyenoord roept alle supporters die de eerste training willen bezoeken op om met het openbaar vervoer te komen. Supporters die toch met de auto komen, kunnen parkeren op P5 en P6. De parkeerplaatsen P2, P3 en P4 zijn niet toegankelijk voor publiek. Op het gedeelte van P5 tussen de winkels en de woonhuizen (P5 a/b) geldt betaald parkeren. Op het gedeelte van P5 dat hierbuiten ligt (P5 c) en op P6 kunnen supporters gratis parkeren. De Fanshop bij het stadion is op de dag van de eerste training vanaf 9.00 uur geopend. De nieuwe Puma-collectie, waaronder de nieuwe tenues van Feyenoord, is dan voor het eerst te koop.

Het voorhanden en/of in bezit hebben van vuurwerk en/of fakkels is niet toegestaan. Op en rondom het terrein geldt een geheel alcoholverbod, met uitzondering van de aangegeven gebieden.

Klik hier om kaarten aan te vragen voor de eerste training. Kaarten kunnen tot 20 juni aangevraagd worden. Toegekende kaarten worden een week voor de eerste training opgestuurd.