Fanshop
Fanshop

Online Feyenoord FanShop vernieuwd

Feyenoord heeft vandaag de vernieuwde online Feyenoord FanShop geopend. De verbeterde webwinkel van de Rotterdamse club is benaderbaar via www.feyenoordfanshop.nl en heeft een volledig assortiment van Feyenoord-producten beschikbaar. Daarnaast zullen fanartikelen er regelmatig als eerste te koop zijn. Tijdens de komende weken zijn er diverse openingsacties. Zo krijgen supporters die het nieuwe thuis- of uitshirt bestellen een unieke poster.
De online Feyenoord FanShop heeft een aantal nieuwe functionaliteiten. Zo zijn in één oogopslag de drie best verkopende Feyenoord-artikelen te zien en is het mogelijk om een verlanglijstje aan te maken. Daarnaast kunnen supporters andere fans tippen over een Feyenoord-product.

Vanaf vrijdag is ook de Feyenoord/Puma-collectie voor het seizoen 2010/2011 te bestellen. Deze bestaat naast de wedstrijdtenues ook onder meer uit diverse trainingspakken, truien, coachjassen en vrije tijdskleding, welke tijdens de komende jaargang gedragen zullen worden door de spelers van Feyenoord en de technische en medische staf.

Naast de Online Feyenoord FanShop beschikt Feyenoord ook nog over twee winkels in Rotterdam. De Feyenoord FanShop Centrum is gevestigd aan de Lijnbaan, de Feyenoord FanShop Stadion onder het Maasgebouw naast De Kuip. Laatstgenoemde betreft een tijdelijke winkel. Tijdens de tweede seizoenshelft opent Feyenoord in het Topsportcentrum, op de hoek van het stadion, een nieuwe, ruime FanShop.

Klik hier om direct door te gaan naar de nieuwe online Feyenoord FanShop.