Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Ontspannen training voorafgaand een tweede oefenduel

Feyenoord heeft dinsdagochtend in de aanloop naar het oefenduel van later op de dag met Voorschoten’97 een ontspannen training afgewerkt. In De Kuip deed de ploeg van trainer Mario Been onder meer een passoefening en werd er afgesloten met een afwerkvorm. Het grootste deel van de selectie bleef na afloop van de reguliere training op het veld om individueel of met een ploeggenoot verder te trainen.


Het eerste deel van de groepstraining werden Darley, Erwin Mulder en Rob van Dijk onder handen genomen door keeperstrainer Patrick Lodewijks. De drie keepers verdedigden vervolgens bij de afsluitende afwerkvorm omstebeurt het doel.



Feyenoord speelt dinsdagmiddag om 17.00 uur in Voorschoten op Sportpark Adegeest tegen de plaatselijke amateurvereniging het tweede oefenduel van de voorbereiding op het seizoen 2010/2011. Afgelopen zaterdag werd VVSB in Noordwijkerhout al met 0-10 verslagen door de Rotterdammers. Leroy Fer (lies) en Stefan de Vrij (ziek) moesten die wedstrijd nog aan zich voorbij laten gaan, maar kunnen dinsdag wel in actie komen.



Sekou Cissé is er zeker nog niet bij in Voorschoten. De Ivoriaanse aanvaller keert aanstaande vrijdag terug in De Kuip na een verblijf in Frankrijk.