Fanshop
Fanshop

Nieuwe Feyenoord Magazine verschenen

Het eerste Feyenoord Magazine van het nieuwe seizoen zal een dezer dagen op de mat vallen van supporters die lid zijn van Het Legioen. Tevens is het nieuwe clubmagazine vanaf komende week in de winkel verkrijgbaar. Het eerste nummer van de vierde jaargang is éénmalig omgedoopt in ‘GIO’ en staat volledig in het teken van Giovanni van Bronckhorst, die aanstaande zondag tegen Real Mallorca zijn laatste wedstrijd als profvoetballer speelt en officieel afscheid neemt van het Feyenoord-legioen.
In de afscheidsspecial bewijzen tal van prominenten, uit binnen- en buitenland en van binnen en buiten de sport, geheel belangeloos hun eer aan Van Bronckhorst. Onder hen de schrijvers Anna Enquist en Abdelkader Benali, striptekenaar Toon van Driel en vele van zijn oud-ploeggenoten en vrienden als Dennis Bergkamp, Henrik Larsson en kersvers wereldkampioen Carles Puyol.

Bovendien is het blad voorzien van exclusief materiaal doordat Giovanni’s vrouw Marieke van Bronckhorst nauw betrokken was bij de totstandkoming en bijzondere (jeugd)foto’s van de verdediger uit het familiealbum aanleverde. In een uitgebreid interview en een eigen column praat ze bovendien openhartig over hoe zij en haar man elkaar vonden, wat hem voor haar nog altijd zo bijzonder maakt en over de leuke en minder fijne kanten van het leven als spelersvrouw.

Giovanni van Bronckhorst komt zelf ook uitgebreid aan het woord over zijn liefde voor Feyenoord. Daarnaast is er een reportage te lezen over zijn tijd bij RKC. De oer-Feyenoorder debuteerde voor de Waalwijkse club in het betaalde voetbal, na voor een half jaar te zijn uitgeleend door Feyenoord.

Feyenoord Magazine wordt elf keer per jaar verstuurd naar alle leden van Het Legioen en is in de winkel verkrijgbaar voor 3,95 euro.