Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Weerzien oud-Feyenoorders tijdens jaarlijkse reünie

Tientallen oud-Feyenoorders hebben zondag de jaarlijkse reünie aangegrepen om met voormalig ploeg- en clubgenoten bij te praten. Tijdens de bijeenkomst in De Kuip waren vele generaties Feyenoorders vertegenwoordigd, van clubicoon Willem van Hanegem tot UEFA Cup-winnaar Patrick Paauwe en van oud-aanvaller Hans van der Hoek tot voormalig jeugdspeler, eerste elftalspeler en trainer Rob Jacobs.


De oud-Feyenoorders werden tegen het einde van de ochtend ontvangen door Feyenoords algemeen directeur Eric Gudde en president-commissaris Dick van Well. Laatstgenoemde beschouwde in een toespraak voor op het komende seizoen en vroeg daarnaast om een moment van stilte voor de oud-Feyenoorders die de club het afgelopen jaar zijn ontvallen, waarbij in het bijzonder stil werd gestaan bij het overlijden van Piet Steenbergen, Harry Vos en Jan van der Bijl.



Na de lunch vertrok het gezelschap naar het hoofdveld van De Kuip, waar traditiegetrouw een groepsfoto werd gemaakt. De oud-Feyenoorders zullen de wedstrijd tussen Feyenoord en real Mallorca vanaf de tribunes bekijken, waarna na afloop van het duel nog de afscheidsreceptie van oer-Feyenoorder Fred Blankemeijer op het programma staat.